Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Anna Koshmal je jasná a talentovaná mladá herečka, která se již podařilo vybudovat šokovou kariéru a dobýt srdce milionů diváků. Role dívek si pamatují vnitřními konflikty svých postav. Anna je široká sláva vpravo vyhrála po roli v "Wacks". Na cestě v kariéře, stejně jako na mnoha dalších bodech v biografii dívky a její osobní život bude řeč v současném článku.

Životopis Anna Noshmal.

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Anna Noshmal se narodila 22. října 1994 ve městě Kyjev. Mladá ukrajinská filmová herečka se stala jedním z nejvyhledávanějších hereček. Jeho popularita popová populace přijala noční můru díky studiu "Studio 95" televizní seriály "Svaty".

Dětství a mládež

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Anna se stala druhým dlouho očekávaným dítětem v rodině. Otec Sergey Koshmal - voják, matka Tamara Ivanovna - učitel a starší bratr Sergey. Nebyla jako její rodiče a nepřijala své profesní dovednosti. Od nejstaršího milovaného zpívat a tančit. Na základní škole se zúčastnilo všech akcí, aniž by to ne chyběl. Taková láska k kreativitě ji vedla k snu, aby se stala herečkou a navštívila divadelní kruh. Ale také byla zapojena do choreografie a vokální dovednosti. Její rodina necítila rodiče vůbec, ale nebrání.

Anna byla příkladným studentem a vynikající školou. Ale neměla jiná volba, protože její matka byla mířila škola a třídní učitel umělce.

Po absolvování školy v roce 2010. Anna Noshmal vstupuje do Kyjevské akademie pop a cirkusu umění pro hudební fakultu. Poté, co dostal titul ve specializaci "pop vokálů" brzy vstupuje do třetího kurzu adresářového oddělení akademie Kyjeva.

Kariéra ve filmech

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Začátek a začátek kariéry Anna Noshmal byl projekt studia "Quarter 95" televizní seriály "Svati". Ve věku 17 let, který se účastní divadelního kruhu, si všimne studia "Quarter 95" a zve vás, abyste se zúčastnili odlévání. S lehkostí ho prochází a tvrdí, že roli Goty Girl - Zhenya Kovaleva.

Pro tuto roli se Anna trvala překreslit hořící brunetku, protože sama o sobě má lehkou barvu vlasů. Ale noční mmail nedělal obtížnost hrát non-Formalka, podle ní, v dospívání, měla také horký a složitý charakter.

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Po projektu, který obdržel ne nízkou popularitu, Anne Noshmal začala proudit mnoho různých nabídek pro střelbu. Jeden z následujících projektů se stává sérií "Sasha". Musela hrát dívku Syrota, která má velmi laskavé srdce. Být příliš důvěryhodný, život se s nimi čelí obtížím. Sasha, hlavní hrdinka, to stojí za to projít zradou a lží, aby získali své štěstí.

S touto rolí, stejně jako u předchozího, Nightmail dokonale zopakuje, je nominován na cenu "televizní hvězdy". Ve své zemi se herečka stává zcela populární a poptávkou. Účast Anna v roce produkuje až 6 projektů. Některé z projektů jsou "služebníka lidí", kde hrála s Vladimirem Zelensky, "paní", "zapomenout a pamatovat" a "obec na milion". V mnoha projektech pomáhá v jejich roli vokálního a choreografického vzdělávání.

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Ve filmu "cizinci-příbuzní" Anne Koshmal měla mluvit v hlavní roli tanečnice Julia, stejně jako hrát Lisa Ballerina ve filmu "Ballerina". Být populární herečkou, Anna nezapomeňte na své hlasové údaje, a pokud je každá příležitost uplatňuje v projektech. Poprvé měly jeho vokály dost šťastné, aby používaly v seriálu "Shatta", kde ona v duetu s Fedorem Dobronravov provedla píseň "Můj kalendář". Další skladby byly "všechno se stane", "jsem bez tebe", "radostný smutek".

Osobní život Anna Noshmal Now

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Anna Noshmal pro jeho povahu je skromná a romantická rodina pro ni především. Je v žádném spěchu inzerovat jejich vztah a dát je na recenzi každého.

Herečka je vegetariánská. Také nenosí oblečení a obuv z kůže a srsti. Anna miluje zvířata, má dvě kočky a pes.

Je známo, že první vztahy došlo v letech mládeže, během tréninku v tanečním studiu, jeho zvolený byl taneční partner. Ale vztah trval na krátkou dobu. Pak byl jeho zvolený operátor z střelecké platformy série "Shatta". V tuto chvíli je Anna Noshmal ve vztahu s mladým mužem, jehož jméno není inzerováno. Je známo jen to, že není veřejná osoba a nemá žádný vztah k herecké kariéře. Byli 4 roky v občanském manželství a v zimě roku 2019. Pár hrál svatbu. Jak a kde došlo k obřadu, není známo. Je známo jen to, že herečka vždy snila o romantickém obřadu a svěží svatební bílé šaty, v rodinném kruhu a blízkým. Anna se domnívá, že osobní život by měl zůstat osobní. Ona také popřela pověsti, že byla v pozici.

Nejnovější zprávy o Anne Noshmal

https://www.instagram.com/p/b2xapjyigh-/

V současné době má Anna asi 3 projekty, které se připravují na výstup. Jako je "hrad na písku", "Tyson" a "Tajemství Mary". V Melodrama "Tajemství Marie", kde Heaneal bude hrát hlavní roli. V přerušení střelby, Anna cestuje. Miluje aktivní dovolenou a ráda chodí na tato místa, kde potřebujete chodit hodně a prozkoumat památky, ale může vždy najít čas na čtení vaší oblíbené knihy. Poslední země navštívil, byl Řecko.

Nedávno na internetu, Anna Noshmal publikovala ve svém Instagramu vynikající příběh, kde Anna Noshmal nebude natočena v "Schat-7" v jednom z článků. Herečka si stěžovala svým fanouškům na žlutém lisu a odepřeli napsal. Z jejích slov je velmi čeká na vydání "Shatta-7" a samozřejmě bude v projektu natočeno.

Filmografie

  • - 2011 - Shata: Život bez Grimy
  • - 2011 - Shatta 5
  • - 2011-2013 - Shata 6
  • - 2013 - 2014 - Sasha
  • - 2014 - Když přijde svítání
  • - 2015 - Služebník lidí
  • - 2016 - Express - služební cesta
  • - 2016 - Zapomeňte a nezapomeňte
  • - 2016 - na linii života
  • - 2016 - NEPOUŽÍVEJTE
  • - 2016 - Dopis naděje
  • - 2016 - milionů vesnice
  • - 2016 - pohádka starého Millera
  • - 2016 - milenka
  • - 2017 - Ballerina
  • - 2017 - Na rozdíl od osudu
  • - 2017 - dcery - kroky
  • - 2017 - Crossroads
  • - 2017 - Speciální
  • - 2017 - Dance Motilla
  • - 2017 - dobrý chlap
  • - 2017 - Dobré úmysly
  • - 2018 - Ostatní lidé jsou špatní
  • - 2019 - velké záři
  • - 2019 - hrad na písku
  • - 2019 - Služebník lidí 3
  • - 2019 - Mystery Mary
  • - 2019 - Tyson
  • - 2019 - Shata 7 (ve výrobě)
  • - 2019 - Star Shadow (ve výrobě)

Přihlásit se k odběru našeho úředníka Kanál v Zen. Dostat nejzajímavější novinky o hvězdách denně a nejen.

Anna Koshmal - biografie, osobní život, skandál Scandal

Добавить комментарий