Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Anna Koshmal er en lys og talentfuld ung skuespillerinde, som allerede har formået at opbygge en chokkarriere og erobre hjerter af millioner af seere. Pigens roller er husket af interne konflikter af sine tegn. Anna's brede berømmelse til højre vandt efter rollen i "wacks". På stien i karrieren, såvel som på mange andre punkter i pigens biografi, vil det være tale i den nuværende artikel.

Biografi Anna noshmal

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Anna Noshmal blev født den 22. oktober 1994 i byen Kiev. Ung ukrainske film skuespillerinde er blevet en af ​​de mest eftertragtede skuespillerinder. Hans pop popularitet modtog et mareridt takket være studiet "Studio 95" TV Series "Svaty".

Barndom og ungdom

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Anna blev det andet efterlængte barn i familien. Far Sergey Koshmal - en soldat, mor til Tamara Ivanovna - lærer og seniorbror Sergey. Hun var ikke som hendes forældre og vedtog ikke deres faglige færdigheder. Fra den tidligste elskede at synge og danse. I grundskolen deltog i alle arrangementer uden at savne ikke en. Sådan kærlighed til kreativitet førte hende til drømmen om at blive skuespillerinde og besøge teatercirklen. Men hun var også involveret i koreografi og vokal færdigheder. Hendes familie behøvede ikke forældrene, men de forhindrede ikke.

Anna var en eksemplarisk studerende og en glimrende skole. Men hun havde ikke et andet valg, fordi hendes mor var på vejskole og kunstnerens klasselærer.

Efter eksamen fra skolen i 2010. Anna Noshmal går ind i Kiev Academy of Pop and Circus Art for musikfakultetet. Efter at have modtaget en grad i specialiteten "Pop Vocals" kommer snart ind i 3. kursus af Directory Department of the Kiev Academy.

Karriere i film

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Begyndelsen og starten af ​​karrieren i Anna Noshmal var projektet i Studio "Quarter 95" TV Series "Svati". I en alder af 17, der deltager i den teatralske cirkel, meddeler hun studiet "Quarter 95" og inviterer dig til at deltage i støbningen. Hun med lethed passerer ham, og de hævder at rollen som Gota Girl - Zhenya Kovaleva.

For denne rolle tog Anna det at male en brændende brunette, da hun i sig selv har en let hårfarve. Men nattemailen gjorde ikke svært ved at spille en ikke-formalka, ifølge hende, i ungdomsårene, havde hun også en varmhærdet og kompleks karakter.

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Efter projektet, der har modtaget ikke lav popularitet, begyndte Anne Noshmal at strømme mange forskellige tilbud til skydning. Et af de følgende projekter bliver serien "Sasha". Hun måtte spille en pige Syrota, som har et meget venligt hjerte. At være for tillid til, står livet over for hende med vanskeligheder. Sasha, den største heltinde, det er værd at passere for forræderi og løgn for at få sin lykke.

Med denne rolle, som med den forrige, kører nattemailen perfekt, det er nomineret til prisen af ​​"TV-stjernen". I hans land bliver skuespilleren ganske populær og efterspurgt. Anna's deltagelse i året producerer op til 6 projekter. Nogle af projekterne er "folkets tjener", hvor hun stjernede med Vladimir zelensky, "Mistress", "Glem og husk" og "landsby til million". I mange projekter hjælper det sin vokal og koreografisk uddannelse i deres rolle.

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

I filmen "ANIENS-RELATES" Anne Koshmal skulle tale i Danser Julia's hovedrolle, samt spille Lisa Ballerina i filmen "Ballerina". At være en populær skuespillerinde, glemmer Anna ikke sine vokale data, og hvis nogen mulighed gælder dem i projekter. For første gang var hans vokaler heldige nok til at bruge i serien "Shatta", hvor hun i en duet med Fedor Dobronravov udførte sangen "Min kalender". De næste kompositioner var "alt vil ske", "Jeg er uden dig", "glædelig tristhed".

Personlige liv anna noshmal nu

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Anna Noshmal for hans natur er en beskeden og romantisk familie for hende frem for alt. Hun har ikke travlt med at reklamere for deres forhold og sætte dem på alles anmeldelse.

Skuespilleren er vegetar. Hun bærer heller ikke tøj og fodtøj fra læder og pels. Anna elsker dyr, hun har to katte og en hund.

Det vides at de første relationer fandt sted i ungdomsårene, under træning i dansestudiet, det valgte var dansepartneren. Men forholdet varede i kort tid. Derefter var det valgt operatøren fra skydeplatformen i "Shatta" -serien. I øjeblikket er Anna Noshmal i et forhold til en ung mand, hvis navn ikke annonceres. Det er kun kendt, at han ikke er en offentlig person og ikke har nogen relation til den fungerende karriere. De var 4 år i civile ægteskab og om vinteren 2019. Par spillede et bryllup. Hvordan og hvor ceremonien opstod, er ukendt. Det er kun kendt, at skuespillerinden altid drømte om en romantisk ceremoni og en frodig bryllup hvid kjole, i en familie cirkel og kære. Anna mener, at det personlige liv bør forblive personligt. Hun nægtede også rygter om, at hun var i en stilling.

Seneste nyheder om Anne Noshmal

https://www.instagram.com/p/b2xapjyigh-/

I øjeblikket har Anna omkring 3 projekter, der forbereder sig til udgang. Såsom "slottet på sandet", "Tyson" og "Mystery of Mary". I Melodrama "Mystery of Mary", hvor iseneal vil spille en vigtig rolle. I afbrydelserne mellem skydningen rejser Anna. Hun elsker den aktive ferie og er glad for at gå til de steder, hvor du skal gå meget og udforske seværdighederne, men det kan altid finde tid til at læse din yndlingsbog. Den sidste af de lande, der blev besøgt af det, var Grækenland.

For nylig på internettet offentliggjorde Anna Noshmal en fremragende historie i hans Instagram, hvor Anna Noshmal ikke vil blive filmet i "SCHAT-7" i en af ​​artiklerne. Skuespilleren klagede til sine fans på den gule presse og nægtede skrevet. Fra hendes ord venter hun meget på udgivelsen af ​​"Shatta-7" og selvfølgelig vil blive filmet i projektet.

Filmografi.

  • - 2011 - Shata: Livet uden en grima
  • - 2011 - Shatta 5
  • - 2011-2013 - Shata 6
  • - 2013 - 2014 - Sasha
  • - 2014 - når daggry kommer
  • - 2015 - folkets tjener
  • - 2016 - Express - Forretningsrejse
  • - 2016 - Glem og husk
  • - 2016 - på livslinjen
  • - 2016 - Genvind ikke
  • - 2016 - Håbbrev
  • - 2016 - Million Village
  • - 2016 - Eventyret om en gammel Miller
  • - 2016 - Mistress
  • - 2017 - Ballerina
  • - 2017 - I modsætning til skæbnen
  • - 2017 - Døtre - trin
  • - 2017 - Crossroads
  • - 2017 - Special
  • - 2017 - Dans Motilla
  • - 2017 - god fyr
  • - 2017 - gode hensigter
  • - 2018 - Andre folks forkerte
  • - 2019 - Big Vouances
  • - 2019 - Slot på sandet
  • - 2019 - Folkes tjener 3
  • - 2019 - Mystery Mary
  • - 2019 - TYSON
  • - 2019 - Shatta 7 (i produktion)
  • - 2019 - Stjerne skygge (i produktion)

Abonner på vores officielle Kanal i Zen. At modtage de mest interessante nyheder om stjernerne dagligt og ikke kun.

Anna Koshmal - Biografi, Personligt Liv, Skandale Skandale

Добавить комментарий